- michelle
Nombre de messages : 8409
Age : 67
Localisation : Nee a Casablanca
Feuille de personnage
groupes webmaster: oui
Nombres de recettes poster:
(100/100)
Tiramisu
Lun 20 Avr - 17:05:42
טירמיסו
המצרכים:
6 בצים מופרדות
כוס סוכר וניל
חצי ק"ג גבינת מסקרפונה
150 גר' ברס-אגוזים- אגוזים מסוכרים
חצי כוס אבקת קקאו
חב' בישקוטים
חצי כוס אספרסו
שתי כפות ברנדי
הכנה:
1. מקציפים את החלבונים עד שנעשים קצף יציב למדי.
2. מוציאים מהקערה ושמים בה חלמונים וסוכר, מקציפים 3-4 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה
3. מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד לתערובת אחידה.
4. מקפלים פנימה את קצף החלבונים.
5. טובלים את הבישקוטים בתערובת האספרסו והברנדי. ומרפדים את תחתית הכלי.
6. יוצקים 1/3 מכמות תערובת על הבישקוטים ומעל מפזרים שכבה של אגוזים מסוכרים, עוד שכבת בישקוטים, 1/3 שני של התערובת, שכבה אחרונה של קרם ועוד פעם אגוזים. על כל שכבת אגוזים אפשר לפזר קקאו
המצרכים:
6 בצים מופרדות
כוס סוכר וניל
חצי ק"ג גבינת מסקרפונה
150 גר' ברס-אגוזים- אגוזים מסוכרים
חצי כוס אבקת קקאו
חב' בישקוטים
חצי כוס אספרסו
שתי כפות ברנדי
הכנה:
1. מקציפים את החלבונים עד שנעשים קצף יציב למדי.
2. מוציאים מהקערה ושמים בה חלמונים וסוכר, מקציפים 3-4 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה
3. מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד לתערובת אחידה.
4. מקפלים פנימה את קצף החלבונים.
5. טובלים את הבישקוטים בתערובת האספרסו והברנדי. ומרפדים את תחתית הכלי.
6. יוצקים 1/3 מכמות תערובת על הבישקוטים ומעל מפזרים שכבה של אגוזים מסוכרים, עוד שכבת בישקוטים, 1/3 שני של התערובת, שכבה אחרונה של קרם ועוד פעם אגוזים. על כל שכבת אגוזים אפשר לפזר קקאו
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
|
|