- michelle
Nombre de messages : 8409
Age : 67
Localisation : Nee a Casablanca
Feuille de personnage
groupes webmaster: oui
Nombres de recettes poster:
(100/100)
fajouelos
Mer 8 Aoû - 8:30:04
בצק פריך על בסיס שמן, שמטגנים בצורה ייחודית, שבסופה מתקבל שבלול בצק מלא שכבות בהירות. הבצק נטול סוכר או מלח - מה שמבטיח שייצא בהיר גם לאחר הטיגון. את המתיקות נוסיף לעוגיות רק לפני ההגשה, עם הרבה אבקת סוכר מלמעלה. הספרדים קוראים לעוגיות האלה פזואלוס.
חומרים ל60-50 עוגיות:
1 ק"ג קמח
8 ביצים
1/2 כוס שמן
3/4-1/2 כוס מים
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר, להגשה
+ מעבדים קמח, ביצים ושמן במשך דקה במיקסר עם וו לישה. מוסיפים מים בהדרגה, ולשים לבצק אחיד ולא דביק.
+ מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות, לעלה בעובי 1/2 ס"מ. חותכים לרצועות ברוחב 7-5 ס"מ ובאורך 30 ס"מ.
+ מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב, ומטגנים אחד אחד באופן הבא:
משחילים את קצה רצועת הבצק בין 2 שיניים של מזלג. מטביעים את קצה הבצק עם המזלג בשמן, עד שהוא מתנפח ומקבל "שלפוחיות" (מחזיקים את יתרת הבצק מתוח באוויר מעל הסיר). מכניסים את הבצק עוד קצת לתוך השמן, ובעזרת המזלג מעגלים את החלק שכבר טוגן, ממשיכים כך עד לקבלת גליל.
+ מוציאים לנייר סופג, וחוזרים על הפעולה עם יתר רצועות הבצק. מקשטים באבקת סוכר לפני ההגשה.
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
|
|