LA CUISINE A MICHELLE
Bienvenue sur CUISINE MICHELLE
Vous n'tes pas encore inscrit et tes en "invit" ? Venez ici si vous avez des questions ou autre avant de vous inscrire!N'hsitez pas vous inscrire ... ambiance chaleureuse et conviviale assure ... c'est totalement gratuit et a ne prend que 2 minutes ... on vous attends ... rejoignez nous ....
Coucou et bienvenue toutes et tous!!! A vous de voir votre curiosit et bonne visite... ...
 
 
 
e   ous   ouhaite  ne...

 elle    ourne...

LA CUISINE A MICHELLE
 

 

MERCI DE SIGNER  MON LIVRE D'OR
 
 http://livredor.quick-web.com/?id=ISRAEL
-
Ajouter aux Favoris

 

Partagez
Aller en bas
avatar
michelle
Fondatrice
Fondatrice
Fminin
Nombre de messages : 8408
Age : 62
Localisation : Nee a Casablanca

Feuille de personnage
groupes webmaster: oui
Nombres de recettes poster:
100/100  (100/100)
http://cuisinemichelle.exprimetoi.net

chef fajouelos

le Mer 8 Ao - 8:30:04


בצק פריך על בסיס שמן, שמטגנים בצורה ייחודית, שבסופה מתקבל שבלול בצק מלא שכבות בהירות. הבצק נטול סוכר או מלח - מה שמבטיח שייצא בהיר גם לאחר הטיגון. את המתיקות נוסיף לעוגיות רק לפני ההגשה, עם הרבה אבקת סוכר מלמעלה. הספרדים קוראים לעוגיות האלה פזואלוס.
חומרים ל60-50 עוגיות:
1 ק"ג קמח
8 ביצים
1/2 כוס שמן
3/4-1/2 כוס מים
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר, להגשה



+ מעבדים קמח, ביצים ושמן במשך דקה במיקסר עם וו לישה. מוסיפים מים בהדרגה, ולשים לבצק אחיד ולא דביק.
+ מרדדים את הבצק על נייר אפייה מקומח קלות, לעלה בעובי 1/2 ס"מ. חותכים לרצועות ברוחב 7-5 ס"מ ובאורך 30 ס"מ.
+ מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב, ומטגנים אחד אחד באופן הבא:
משחילים את קצה רצועת הבצק בין 2 שיניים של מזלג. מטביעים את קצה הבצק עם המזלג בשמן, עד שהוא מתנפח ומקבל "שלפוחיות" (מחזיקים את יתרת הבצק מתוח באוויר מעל הסיר). מכניסים את הבצק עוד קצת לתוך השמן, ובעזרת המזלג מעגלים את החלק שכבר טוגן, ממשיכים כך עד לקבלת גליל.
+ מוציאים לנייר סופג, וחוזרים על הפעולה עם יתר רצועות הבצק. מקשטים באבקת סוכר לפני ההגשה.
Revenir en haut
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas rpondre aux sujets dans ce forum