LA CUISINE A MICHELLE

cuisine du Maroc, cuisine de Larache, cuisine de fete, gateaux de Larache et du Maroc
Portail**AccueilConnexionS'enregistrer

Partagez | 
 

 MAFROUM

Voir le sujet prcdent Voir le sujet suivant Aller en bas 
AuteurMessage
michelle
Fondatrice
Fondatrice
avatar

Fminin
Nombre de messages : 8408
Age : 61
Localisation : Nee a Casablanca

Feuille de personnage
groupes webmaster: oui
Nombres de recettes poster:
100/100  (100/100)

MessageSujet: MAFROUM   Sam 29 Sep - 19:41:24

מצרכים
תפוחי אדמה מקולפים
מלח גס
הכנת הבשר הקציצה:

חצי קילו בשר טחון גס
בצל בינוני קצוץ
תפוח אדמה בינוני מגורד בפומפיה וסחוט
חופן פיטרוזליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
פרוסת לחם שחור לא טרייה,רטובה וסחוטה
קינמון
פפריקה מתוקה
שום
כף אבקת מרק
רסק עגבניות
פלפל שחור
ביצים
שמן
בלילה לטיגון:

3 ביצים לטיגון
כוס מים
כף רסק עגבניות


קמח לטיגון
רוטב ולבישול:

שמן
תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות
בצל קצוץ לקוביות
רסק עגבניות
פפריקה מתוקה
אבקת מרק
פלפל שחור
קינמון
מים
הקציצות שהוכנו מראש

אופן ההכנה
מרכז אור שלום- משתף במתכון למפרום:

שושי טבח וראומה כהן הן המצולמות בכתבה והן אלה שמכינות את המפרום (צפו בסרטון המצורף):



הכנת התפוחי אדמה:

לקחת את תפוחי האדמה ולחתוך ל3 חלקים עבים
כל חלק נחתוך באמצע כמעט עד הסוף
אחרי שפתחנו,נפזר עליהם מלח גס (כדי שנוכל לפתוח אותם בקלות)
הכנת הבשר:

בתוך קערת הבשר מוסיפים את כל המרכיבים ואם הבשר לא עסיסי
מוסיפים שמן
מערבבים היטב את מלית הבשר
הכנת הביצים לטיגון:

מערבבים כוס מים עם כף רסק עגבניות
מוסיפים את 3 ביצים מערבבים היטב
הרכבת הקציצות מפרום:

בתוך כל תפוחי אדמה ממלאים במלית הבשר שלנו
עושים כך לכל הקציצות שלנו
מחחמים מחבת גדולה ועמוקה עם שמן
נקמח כל קציצה עם קמח ונהדק אותם היטב
כשהשמן חם,נטבול הקציצה בבלילת הביצים
ונעביר לטיגון במחבת עד לגוון זהוב והופכים את הקציצה
בישול הקציצות:

נחמם סיר עם שמן
כשהשמן חם
נוסיף פפריקה עם מים
נוסיף רסק עגבניות
נוסיף את תפוחי האדמה והבצל,נערבב ונוסיף מים כשדרוש
נוסיף אבקת מרק,פלפל שחור,קינמון ונוסיף עוד מים בהתאם.
נערבב היטב
נוסיף את קציצות המפרום
נוסיף מים עד שרוב הקציצות כמעט מכוסות.
לתת לסיר להתבשל עד שרוב המים מתאדים
נכסה את הסיר עד שהמים מבעבעים ורותחים.
מנמיכים להבה כשהכל רותח ולתת לסיר להתבשל כחצי שעה עד 40 דקות.
Revenir en haut Aller en bas
http://cuisinemichelle.exprimetoi.net
 
MAFROUM
Voir le sujet prcdent Voir le sujet suivant Revenir en haut 
Page 1 sur 1

Permission de ce forum:Vous ne pouvez pas rpondre aux sujets dans ce forum
LA CUISINE A MICHELLE :: Les plats-
Sauter vers:  
Crer un forum | © phpBB | Forum gratuit d'entraide | Contact | Signaler un abus | Forum gratuit
http://solyanidjar.superforum.fr/