LA CUISINE A MICHELLE

cuisine du Maroc, cuisine de Larache, cuisine de fete, gateaux de Larache et du Maroc
Portail**AccueilConnexionS'enregistrer

Partagez | 
 

 yaprach

Voir le sujet prcdent Voir le sujet suivant Aller en bas 
AuteurMessage
michelle
Fondatrice
Fondatrice
avatar

Fminin
Nombre de messages : 8408
Age : 61
Localisation : Nee a Casablanca

Feuille de personnage
groupes webmaster: oui
Nombres de recettes poster:
100/100  (100/100)

MessageSujet: yaprach   Dim 6 Mai - 23:46:32

עלי גפן וירקות ממולאים

החומרים הדרושים:
עלי גפן טריים, שטופים וחלוטים במים רותחים
בצלים מבושלים במים עד ריכוך, קישואים וחצילים מרוקנים מליבתם

למילוי:
קילו אורז עגול שטוף עם מעט שמן (כדי שלא יישבר בבישול)
חבילת קרפס קצוץ
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
3 בצלים גדולים קצוצים
2 עגבניות קצוצות
2 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה אדומה מתוקה
כף פלפל שחור
כף מלח
רבע כוס מיץ לימון

חומרי הרוטב:
כף סוכר
כף מלח
כוס וחצי מיץ לימון
2 כוסות מים
מעט שמן

אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה גדולה.
2. מסדרים את עלי הגפן והירקות על משטח עבודה וממלאים.
3. מסדרים את הירקות בסיר בשכבות. שכבה ראשונה הבצלים, מעליהם הקישואים, החצילים והסלק ושכבה אחרונה את עלי הגפן.
4. שופכים על הכל את הרוטב. מבשלים על אש בינונית עד שהנוזלים רותחים ומנמיכים. מבשלים בחום נמוך לפחות שעה.
Revenir en haut Aller en bas
http://cuisinemichelle.exprimetoi.net
 
yaprach
Voir le sujet prcdent Voir le sujet suivant Revenir en haut 
Page 1 sur 1

Permission de ce forum:Vous ne pouvez pas rpondre aux sujets dans ce forum
LA CUISINE A MICHELLE :: Les plats-
Sauter vers:  
Crer un forum | © phpBB | Forum gratuit d'entraide | Contact | Signaler un abus | Forum gratuit
http://solyanidjar.superforum.fr/