LA CUISINE A MICHELLE
Bienvenue sur CUISINE MICHELLE
Vous n'tes pas encore inscrit et tes en "invit" ? Venez ici si vous avez des questions ou autre avant de vous inscrire!N'hsitez pas vous inscrire ... ambiance chaleureuse et conviviale assure ... c'est totalement gratuit et a ne prend que 2 minutes ... on vous attends ... rejoignez nous ....
Coucou et bienvenue toutes et tous!!! A vous de voir votre curiosit et bonne visite... ...
 
 
 
e   ous   ouhaite  ne...

 elle    ourne...

LA CUISINE A MICHELLE
 

 

MERCI DE SIGNER  MON LIVRE D'OR
 
 http://livredor.quick-web.com/?id=ISRAEL
-
Ajouter aux Favoris

 

Partagez
Aller en bas
michelle
michelle
Fondatrice
Fondatrice
Fminin
Nombre de messages : 8408
Age : 62
Localisation : Nee a Casablanca

Feuille de personnage
groupes webmaster: oui
Nombres de recettes poster:
100/100  (100/100)
http://cuisinemichelle.exprimetoi.net

chef ma3moule aux dattes

le Lun 20 Avr - 17:11:42
עוגיות תמרים






למלית תמרים:

1 חבילה מלבנית תמרים

50 גר' מרגרינה רכה (במידת הצורך)

אגוזי מלך, שבורים לרבעים ( אגוז לכל עוגיה)



לקישוט:

אבקת סוכר


רכיבים:



לבצק:

500 גר' קמח

175 גר' חמאה, קרה מאד

175 גר' מרגרינה, קרה מאד

1 ביצה

כוס מים קרים

קמצוץ שמרים

אופן הכנה:



מכינים את הבצק: מערבבים את השמרים עם המים. שמים את כל החומרים בקערת המיקסר ומערבלים במהירות נמוכה עד שנוצר בצק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים מינ' שעה.
שמים את התמרים בקערת המערבל, ואם הם קשים מוסיפים להם מעט מרגרינה או מעט מים ומעבדים עד שהעיסה הופכת נוחה לעבודה.
מרדדים את הבצק ובעזרת כוס צרים עיגולים. מרדדים ומגדילים מעט כל עיגול בצק (שיהיה נוח למילוי), שמים במרכזו מעט ממלית התמרים, מניחים חצי אגוז, אוספים את שולי העיגול, מכווצים וסוגרים על המלית. מהדקים היטב והופכים את העוגיה, כך שתהיה על "צד התפר".
מחממים תנור ל 180 מעלות מניחים את העוגיות על נייר אפייה ואופים 25 דקות. מצננים ומפזרים אבקת סוכר.
Revenir en haut
Permission de ce forum:
Vous ne pouvez pas rpondre aux sujets dans ce forum